fbpx

PRAVNO OBVESTILO spletnega mesta www.uredi-embalazo.si

  • Vse pravice pridržane. Informacije, dokumenti in fotografije so predmet avtorske zaščite in
    drugih oblik zaščite intelektualne lastnine avtorjev.
  • Objavljeni dokumenti in podatki so informativne narave in jih je dovoljeno uporabljati le v
    nekomercialne namene.
  • Prizadevamo si za ažurnost in točnost informacij objavljenih na spletnem mestu.
  • Uporabniki dostopajo do spletnega mesta na lastno odgovornost.
  • Avtorji si pridržujemo pravico do sprememb na spletnem mestu brez predhodnega obvestila.

Politika zasebnosti

Dinos d.o.o. v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji varuje osebne podatke, ki jih o uporabnikih pridobi iz spletnih strani in povezanih aplikacij.

Spletno stran www.uredi-embalazo.si lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov in le ta ne zbira osebna podatke na kakršenkoli avtomatičen način. Zbiramo le podatke, ki jih obiskovalci spletni strani posredujete sami. S posredovanjem osebnih podatkov se šteje, da ste nam podali tudi osebno privoljenje za zbiranje in obdelavo teh podatkov.

Podatke, ki nam jih posredujete, se uporablja zgolj v namen, za katerega so bili podani. Vaših osebnih podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam. Izjema so samo podatki za katere vi želite in se strinjate da se pošiljajo naprej oziroma na podlagi odločbe pristojnega organa.

Preklic soglasja, popravke, prenos in blokiranje obdelave vaših osebnih podatkov lahko zahtevate kadarkoli. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je lahko na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Imate tudi pravico do ugovora obdelave svojih osebnih podatkov ter pravico do izbrisa le teh.

Pri nadzornemu organu vložite pritožbo če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov. Za uveljavljanje pravic se lahko s pisno izjavo obrnete na naslov DINOS d.o.o., Šlandrova ulica 6, 1231 Ljubljana – Črnuče ali z elektronskim sporočilom na naslov op@dinos.si .

Izdelava: Optiweb-logo